Tırnak içinde güya sosyalist arkadaş

Bir yazı yazdım deli gibi mesaj geliyor.

Siyasi görüşlerimi bilen bilir. Yıllardır da aynıyım çizgimden kaymadım. Türkiye gerçeklerine sırtımı dönmedim.

Doğum yeri Türkiye olup, kendisi de aslen Türk olup ancak kendini Kürdistan Halk Kurtuluş ordusu mensubu sanan “güya sosyalist” lümpenler var. Ulan bok! baba parasıyla gezip tozmaya, Pera’da şarap içmeye benzemez siyaset yapmak. Hele ki Istanbul’da polis jopuna kafa atmak hiç benzemez barutun kokusuna, merminin sesine.

Kürtçülük Istanbul’da, Ankara’da, Izmir’de yapılmaz. Paçalarını bağlayıp bir in bakalım Doğu’ya Güney’e neler oluyor. Turist olarak in be! Dağdaki adamın demokrasiden, özgürlükten, haktan, hukuktan yana bir derdi-beklentisi zaten yok. O kendi çizdiği özgür Kurdistan haritasında boş kalan yerleri doldurmak için bu toprakları istiyor. Kürtler devlet kurmak istiyor. Kendi kendilerini yönetmek istiyor.

Tamam onları anlıyorum da!

Peki “güya sosyalist” olan arkadaş sen ne istiyorsun. Derdin Kürdistan’sa siktir git! Seni elimle ben götürürüm sınıra en yakın kantona.

Sorunu iktidar partisinde görüyorsanız onunla uğraşın. Gariban emekçinin oğlu ölmüş yerde kalmış cenazesi. TSK gidip alamamış. Ben neden alamadığını anlarım, anlattım da. .

Peki ” güya sosyalist” olan arkadaş sen TSK’yı neden böyle itin götüne sokuyorsun. Sosyalist Cumhuriyet diyorsun da peki Cumhuriyet’i baban mı kurdu?

TSK’nın subayları bile isteye mi orda dağ başında nöbet tutuyor, yoksa dün ölen 95 doğumlu çocuk bile isteye mi oraya askere gitti.

Birilerinin istediği ülkenin tam da gelmesi gereken nokta burası -kaos-. Şimdi sen köşene çekildin avuçlarını ovuyorsun “güya sosyalist” arkadaş. Herkese laf söylüyorsun ama yalakalıkta, Kürt siyasetine yandaşlıkta bir numarasın. Adam olmazsın. Yarın Kürdistan burda ya da başka bir yerde kurulursa ve sende oraya gitmek istersen sana diyecekler ki : Sen gelme lan ayı!

Kişilikten yoksun insanlar kan gördükçe seviniyorlar!

Edep yahu!!

 

Bu yazı Uncategorized kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir cevap yazın